Rapport efter andra perioden

Andra perioden är slut och nu leder HV med 3-0. HV brukar faktiskt ha lätt för sig i Swedbank Arena. Om jag minns rätt så har de inte förlorat där en enda gång i grundserien sedan den arenan byggdes, år 2006. Ofta vinner de dessutom med stora siffror där uppe, så de verkar verkligen trivas. Däremot brukar de inte bli så väl mottagna. Det brukar regna både flaskor och mynt där, på både HV och tillresta supportrar.

Det lustiga är att det oftast är sittplatspubliken på diverse arenor i Sverige som är de värsta idioterna. I Kinnarps Arena finns de så kallade "slipshuliganerna" och i både Örnsköldsvik, Gävle och framför allt Göteborg finns det vuxna människor på sittplats som brukar skämma ut sig. Ändå är det ståplats som brukar få mest skit.

Men nu struntar vi i det. HV leder alltså med 3-0 och jag känner att det går bra nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy fan vad gott att besegra tråkhockeyns mästare. HV har övertygat mer och mer, spelet har anpassats efter dagens lag och när Staal kommer tillbaks blir vi ju bara bättre. Hoppas du blir frisk snart

2008-12-14 @ 20:50:38
Postat av: Therese Gustafsson

Absolut. MODO var dessutom tråkigare än vanligt i dag. Ingen rolig match alls, men vad fan spelar det för roll när HV vinner. Efter jul är vi i topp!

2008-12-14 @ 21:01:41
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0