Jämtin vs. LHC

Man mår som en påse nötter när man tänker på att Jämtin ska representera detta lag från och med den här veckan. Jag kan ta en förlust eller två, men det finns inget som får mig att må så illa som när profiler likt Jämtin "sviker" och drar på sig en annan tröja.



Det finns tolv lag i elitserien. VARFÖR var han tvungen att välja värsta tänkbara?

Kommentarer
Postat av: Lasse

Hmmm... Jämförelsen med Renberg blir ganska uppenbar när du skriver "värsta tänkbara"... Men handen på pucken. Nog klarar ni er utan honom. Vi klarade oss utan Renberg men visst gnällde och skrek vi en del..



Hoppas du är bättre och kan gå på matchen för jag vill veta ALLT om den...



Må bästa... Ähhh... Må det lag som gör flest mål vinna...! Ja, men så är det ju...



Lycka (inte) till...

2008-11-17 @ 18:03:38
URL: http://battrehockey.wordpress.com/
Postat av: Daniel

vet inte om du läst sportbladet idag. vilket fall som helst spekulerar Ros (ja jag gillar han inte fortfarande!!!) om en comeback för Renberg och skriver att han tror att det är fyra tänkbara lag för Renberg varav HV är ett av dem. Tänk om det kunde ligga någon sanning i det... Renberg alltid varit lite av en favorit, ja varje gång han inte stått som motståndare vill säga ;).

2008-11-17 @ 21:03:46
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Tina

Varför kan ni inte bara stötta det lag vi har för tillfället? Skit i dem som inte kommer eller som ev. kan komma. I dagsläget är truppen bra, och när de som är på väg tillbaka kommer så lär det bli bra det här. Riktigt bra. Hav förtröstan, mina vänner. =)

2008-11-18 @ 12:21:54
Postat av: Therese Gustafsson

Lasse: Nog klarar vi oss utan Jämtin, men tråkigt är det. Fast om ni överlevde när lagkaptenen stack borde väl vi överleva utan stockholmaren Jämtin. Jag kan jag inte gå på dagens match heller, så jag kommer veta lika lite som du. Tyvärr.



Daniel: Jag har sagt det förut och säger det igen, jag vill inte ha Renberg. Han är för gammal. HV borde satsa på långsiktiga lösningar i stället.



Tina: Bara för att man sörjer spelare som lämnat och drömmer om nyförvärv betyder det inte att man inte stöttar laget som finns. Jag tycker också att laget vi har är bra men att ha drömma är tillåtet. :)

2008-11-18 @ 15:28:29
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Daniel

Ja det borde de göra men de gör ju inte det. Jag hade hoppats på att både Torp, Eriksson och Önerud skulle ha fasta platser i laget denna säsong. Men tyvärr ges inte de chansen och på den punkten är inte Kenta det minsta bättre än Mårts. Men det ändrar inte faktum att jag har väljer Kenta 7 dagar i veckan före Mårts.



haha bra Tessa. Där hör du Tina. Förresten drömde jag första gången på väldigt länge om hockey i natt. Drömde att Lance Ward skrivit på kontrakt för nästa år och var överlycklig för att han skulle få komma hem som han sa själv!

2008-11-18 @ 15:46:50
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Sant, det är tråkigt att Kenta inte vågar satsa på dem. Det är väl endast Önerud som man mer eller mindre kan säga har en fast plats i laget.



Åh, jag skulle ge mycket för att din dröm skulle bli sann. Jag saknar Ward.

2008-11-18 @ 20:53:35
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Tina

Klart man kan drömma, men på vissa låter det som om vi inte skulle klara oss utan Jämtin. Eller utan Ledin. Eller utan...

Jag menar, varför kan vi inte ge vår tillit till de som finns i laget? De är tillräckligt bra för att kunna klara av det här utan Jämtin.



Håller med om att det finns inget roligare än när en spelare som varit borta kommer hem igen. Jämtin har gjort det en gång. Huusko gjorde det efter sin sejour i Tyskland. =) Det är sånt som värmer så vi får hoppas att din dröm slår in Danne. Ward kan komma till nästa säsong. Nu börjar vi ju få ordning på försvaret. =)

2008-11-20 @ 10:35:53
Postat av: Therese Gustafsson

Sant. Det var dock inte så jag menade. Jag är övertygad om att HV klarar sig utmärkt utan Jämtin och Ledin, men det hade varit roligt om de kom tillbaka. Speciellt Jämtin eftersom han varit här i så många år.



Förresten så saknar jag (nästan) alla er på ståplats. :)

2008-11-20 @ 18:53:34
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Tina

Förresten. Hur mår en påse nötter, Tessa? Har funderat över det hela veckan... =)

2008-11-24 @ 10:18:33
Postat av: Therese Gustafsson

Haha, bra fråga. Inte bra i alla fall...

2008-11-24 @ 15:11:47
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0