Allt om gårdagen

I går var det efter en månads frånvaro dags för mig att bege mig till Kinnarps Arena igen. Det kändes ungefär som att komma hem när jag klev in och såg underbara A-stå framför mig. Dessvärre var jag ju tvungen att placera mig på sittplats, men det är i alla fall bättre än ingenting.

Kaoset började redan då jag insåg att hissen upp till O-läktaren där jag hade biljett inte fungerade. Eftersom jag fixat biljett där ENBART för att jag visste att det fanns hiss så kände jag paniken komma krypandes. För er som aldrig varit uppe på sektion O kan inte förstå hur högt upp det är. Det är si så där trappor x20 för att ta sig upp dit, något som till och med är jobbigt för en människa med två ben. Jag som för tillfället bara har ett ben samt hoppar runt på kryckor, skulle aldrig klara att ta mig upp dit utan en hiss. Bra start på kvällen!

Efter många om och men så gick hissen igång, men då dök nästa problem upp. Den gick inte ända upp! Den stannade nämligen en våning nedanför sektion O. Irriterad och grinig gick/hoppade jag de två sista trapporna upp och var genomsvettig när jag kom till min plats, som för övrigt givetvis var längst bort från det hållet jag kom från.

Men allt detta var lätt värt det. Jag tycker att HV gjorde en riktigt bra match i går, bortsett från en del puckar som de mer eller mindre gav bort till Frölunda och det faktum att de inte klarar av att göra mål. HV sköt nästan 50 skott i matchen men låg trots det under med 2-0 med fem minuter kvar av tredje perioden. Där kom vändningen. Beech gjorde 2-1 och Laine kvitterade sedan till 2-2. Jag älskar sådana typer av vändningar. 

Glädjen förstördes en aning när Frölunda slängde in ett mål efter endast 24 sekunder i förlängningen, men om man ska se det optimistiskt så kan man vara rätt nöjd ändå. HV var trots allt endast fem minuter från noll poäng. Ska man däremot se det pessimistiskt så är det svårt att vara nöjd. Med tanke på alla målchanser som HV hade så borde de ha gjort minst tio mål. HV har inte något flyt över huvud taget och kan inte ens göra mål i öppen kasse.

Vinner inte HV när de skjuter 46 skott så undrar jag när de ska vinna igen. Just nu var det allt för länge sedan och konkurrenterna ovanför slutspelsträcket drar ifrån allt mer.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha. Tycker du han ska vinna allt? Observera att jag dock tycker att Kevin och Alice är värdiga vinnare :P

2008-11-28 @ 19:36:43
URL: http://annalindback.blogg.se/
Postat av: Lasse

Kom upp till oss, vi är vana vid handikappläktaren..

2008-11-28 @ 19:38:22
URL: http://battrehockey.wordpress.com/
Postat av: Therese Gustafsson

Lasse: Jag hoppas verkligen för er skull att handikappläktaren är bättre i Luleå än i Jönköping.

2008-11-29 @ 10:44:05
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0