Hemmaseger på gång

Äntligen dags för match igen! HV möter Djurgården på hemmaplan. Förra säsongen var Djurgården ett av få lag som vann i Kinnarps Arena. HV förlorade endast fyra matcher på hemmais på hela säsongen. Inför dagens match har de dock tre raka hemmaförluster.

Jag har inte sån stor koll på årets Djurgården, men jag antar att de precis som HV har blandat och gett i inledningen av säsongen. Djurgården ligger endast två poäng före HV i tabellen.

***

Jukka Voutilainen och David Fredriksson är eventuellt tillbaka i dag. Fredriksson gör väl ingen jättestor skillnad men Voutilainen behövs verkligen. Tedenby är sjuk och spelar troligtvis inte. Med tanke på att han fått så lite speltid hittills så kommer han inte att vara saknad.

Om Voutilainen inte skulle kunna spela i dag heller antar jag att Grillfors får agera center ännu en gång, eftersom HV fortfarande inte har hämtat hem Ullström från Borås.

Nu är det dags för en hemmaseger!

Kommentarer
Postat av: Adam K

Det var skönt med en seger tillslut.

Temmu Laine var dte extra kul för att få göra det avgörande målet.

Hoppas han hittar nätet fler gånger denna säsong.

2008-10-05 @ 00:37:48
Postat av: Therese Gustafsson

Ja, Laine var verkligen värd ett mål. Han har varit riktigt bra i de senaste matcherna men målen har saknats. Kan inte ens räkna alla gånger han sumpat en målchans.

2008-10-05 @ 14:15:06
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0