Silver på besök

I dag är det dags för HV att börja prestera. Linköping kommer på besök, och är det någon match som ska vinnas så är det den här. Vissa medgångssupportrar har kläckt ur sig att HV ska vara glada om de lyckas undvika att förlora med tvåsiffrigt resultat. Jag är däremot övertygad om att det vi saknat hos HV hittills kommer att visa sig i dag - viljan att vinna.
 
Det är inte bara på läktaren man brukar märka att det är just Linköping som står för motståndet. HV gör alltid extra bra matcher mot dem och det brukar vara välspelade och underhållande tillställningar. Sen premiären mot Frölunda har vi fått se HV göra fem skitmatcher, men i dag är jag som sagt övertygad om att de plockar fram förra säsongens guldspel igen.

Jag längtar till introt drar igång. Det kommer förmodligen svida i alla LHC-hjärtan och de kommer påminnas om att de fortfarande bara är ett silverlag - att bucklan tillhör Jönköping!

Kommentarer
Postat av: fiddelino

Linköping kommer alltid vara ett Silverlag. gaah, om man ändå kunde gå ikväll :)

2008-09-29 @ 14:12:13
URL: http://fiddelino.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Förhoppningsvis. Du får heja framför TV:n.

2008-09-29 @ 17:14:55
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: HVMange

Förlust idag igen:(. Suck... Och skadedrabbade mitt i allt:(. Men säsongen är lång som sagt och bara hoppas på de bättre. Men tror vi kommer hamna mellan plats 4-6 iår.

2008-09-29 @ 22:50:05
Postat av: Therese Gustafsson

Vi ska minst komma fyra! Så är det bara.

2008-09-29 @ 23:16:17
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0