Allt i egna händer

HV gjorde en bra match mot Brynäs i tisdags och vann med 3-1. Brynäs var inte dåliga men de orkade helt enkelt inte med HV i tre perioder. Nu är HV åter igen uppe på andraplatsen och har "allt i egna händer", som man så fint brukar uttrycka det. Vinst i de två återstående matcherna och de är serietvåa. Det trodde jag inte i inledningen av säsongen då jag ett tag till och med undrade om vi ens skulle få uppleva ett slutspel i Jönköping den här säsongen.

I dag väntar dock en tuff match mot Färjestad i Karlstad. Det är alltid svårt att vinna där uppe, men kanske ännu svårare just nu eftersom Färjestad som vi alla vet har imponerat den senaste tiden. Även om HV teoretiskt sett har en chans att ta hem seriesegern så ska det till ett mirakel för att de ska kunna ta igen målskillnaden som skiljer lagen åt. Men detta kan också vara en fördel inför kvällens match eftersom Färjestad inte har så mycket att spela om till skillnad från HV, som måste se upp för Luleå, Frölunda och Linköping som är farligt nära poängmässigt.

Jag kommer vara på plats i Karlstad och skulle bli överlycklig över en seger.

Kommentarer
Postat av: Adam K

Jag håller inte me dig tyvärr om att FBK inte har nåt att spela om?



Menar dte är väl just HV och FBK som spelar för seriesegern? Räcker ju inte att bara ställa ut skridskorna på hemmaplan mot HV och tro att det ordnar sig med en målskilland de har. Jag tror att FBK ser matchen på ett proffisionellt sätt och ger iallfall 98%.

2009-02-26 @ 18:23:21
Postat av: Therese Gustafsson

HV och Färjestad SPELADE för seriesegern för en vecka sedan, men inte i går. Det var redan klart. Jag är bara realistisk. Ingen tar igen en sådan stor målskillnad på två matcher.

2009-02-27 @ 13:28:32
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Adam K

Vill inte var taskig, men var det inte Hv som tappade en final på 1 minut i slutet av matchen? Mot Just FBK? Hur många trodde att FBK skulle vända på 1 minut? Hur realistiskt är det och Med så mycket på spel Så som spelet hade utvecklat sig?

2009-02-28 @ 12:15:11
Postat av: Therese Gustafsson

Visst, att tappa en final på en minut är också väldigt osannolikt, men tycker ändå att ta igen över 20 mål på två matcher mot seriens bästa lag är tio gånger svårare.

2009-02-28 @ 13:26:17
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0