Hrdina stannar, Ledin återvänder?

I natt drömde jag att Jan Hrdina skrev på ett fyra-årskontrakt för HV. När jag vaknade i morse möttes jag av ett sms där det stod att Hrdina, enligt Jönköpings-Posten, fått en förfrågan om att stanna i HV och tackat ja eftersom han trivs så bra här. Snacka om en bra start på dagen!

På tal om spelare så sades det på radion här om dagen att mycket talar för att Per Ledin återvänder "hem" till HV om han inte får ett envägskontrakt borta i USA. Ledin säger att han inte tänker spendera ännu en säsong i farmarlaget, och eftersom han har hus i Jönköping och familjen redan har återvänt hit, så är det nog troligt att han snart kommer tillbaka.

Det är inte bara HV-supportar som hoppas att Ledin återvänder till HV, även hans mamma har uttryckt en önskan om det när hon skjutsade mina vänner från Coop Arena till tågstationen när de var i Luleå förra helgen. Mamma Ledin håller fortfarande på HV, sa hon.

Kommentarer
Postat av: Anders

En frisk Hrdina hade verkligen inte varit fel till nästa säsong, vilken center-uppställning om Kris oxå stannar! Hrdina gjorde förresten sitt första ispass för ett par veckor sen, så det går väl framåt iaf! :)

2009-02-28 @ 18:19:29
Postat av: Fia

ÅKERMANSKI <3 Hoppas verkligen att han repar sig!

2009-03-01 @ 14:21:23
URL: http://fiaungen.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Anders: Sant, lätt den överlägset bästa centeruppsättningen i Sverige i så fall.

2009-03-01 @ 19:51:30
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Daniel

Om nu Hrdina blir kvar så lämnar väl Beech? Inte kan väl han tänka sig spela 3e center?

2009-03-01 @ 23:07:22
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Beech är en lagspelare och jag tror absolut att han skulle kunna acceptera en roll i en tredjekedja. Det behöver inte vara så stor skillnad på att vara center i en andra- och tredjekedja.

2009-03-02 @ 14:04:44
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0