Inför semifinal 1

I kväll är det dags för semifinal! Jag kan nog inte tänka mig roligare semifinaler än mot Frölunda. Det är nära mellan städerna, båda lagen spelar en rolig hockey och det finns en viss rivalitet mellan lagen. Faktum är att HV och Frölunda bara mötts en gång tidigare i slutspelssammanhang, då också i semifinal. Det var säsongen 2003/2004. HV slog ut Frölunda efter att Per-Åge Skröder avgjort i förlängning i den sjätte matchen i Scandinavium.

Den här säsongen har HV minusstatistik mot Frölunda. Men det hade de även mot Timrå, vilket visade sig inte betyda särskilt mycket i ett slutspel. Hur som helst så är det full fart som gäller direkt. HV har inte någon hemmaplansfördel att förlita sig på, vilket betyder att vinst i första hemmamatchen är extremt viktigt. Vinner HV faller pressen över på Frölunda i returmötet.

J20-laget är också mitt uppe i ett slutspel mot Frölunda. I går spelades första kvartsfinalen där HV vann efter förlängning. JVM-spelaren André Petersson avgjorde. Kul att både A-laget och J20 möter samma motstånd. Vad härligt det ska bli att slå ut båda två!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu leder vi med 1-0 i matcher, lördag blir väldigt intressant.. Fri entre till Kinnarps på fredag då HV71 har chansen att slå ut frölunda ur kvarten(J20).

2009-03-19 @ 22:49:33
Postat av: Therese Gustafsson

Yes, skönt att leda med 1-0 i matcher för en gångs skull.



Ska absolut förbi Kinnarps och titta på J20 i kväll. Har dock annat planerat senare så jag hinner nog inte se hela matchen.

2009-03-20 @ 09:28:21
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0