SM-FINAL!

HV71 är i final för andra året i rad. Jag kan knappt förstå att det är sant. Det letade sig faktiskt fram en tår i mitt öga när slutsignalen gick i Kinnarps Arena. Jag är så stolt.

Vilken resa HV har gjort den här säsongen! Framför allt i slutspelet där de var uträknade av näst intill alla i både kvarts- och semifinalen. Mot Frölunda låg de under med 2-1 i matcher så sent som i måndags. Därefter väntade två bortamatcher i Scandinavium där HV inte vunnit sedan i slutet av 2007. Tidningarna snackade om "drömfinalen" mellan Färjestad och Frölunda, och tröttkörda HV skulle aldrig klara av att stå upp emot Frölunda i Göteborg.

HV visade att ingenting är omöjligt genom att tysta alla och vinna båda matcherna med stora siffror. Sedan fortsatte de på samma sätt i dag.

HV har kämpat och slitit, spelat med ett stort hjärta och visat att de kan vända vilka underlägen som helst. De är så värda att få spela i den här finalen. Tack, grabbar!

Kommentarer
Postat av: josephzohn

WunderbaumaHValainen ...

Som om av en händelse hade jag sparat just den bilagan :)))

http://josephzohn.blogspot.com/2009/03/dagens-dromfinal.html

2009-03-29 @ 10:25:44
URL: http://josephzohn.blogspot.com
Postat av: Jonas

Så jävla gott!!!

Är så jävla imponerad av hjärtat i laget.

Ska bli grymt kul att mäta sig med FBK.

2009-03-30 @ 11:22:53
Postat av: HelVete

Underbart att vara i final, och färjestad känns som en bra motståndare :) Nu jävlar kör vi!



Glöm nu inte bort J20 matchen ikväll!



Kl 19:00 i kinnarps arena, gratis inträde!



Mot dubbla sm-guld!

2009-03-30 @ 13:47:31
Postat av: Therese Gustafsson

Josephzohn: HAHA, kul att du hade sparat den! Det känns underbart att HV visat alla som tvivlade att man aldrig ska underskatta dem.



Jonas: Samma här. En sak är säker och det är att oavsett hur denna final slutar så kommer jag vara så jävla stolt över hur HV genomfört detta slutspel. De har krigat i varje match och visat en enormt fin moral.



HelVete: Jag var på plats och såg J20 i dag. Tråkigt att de förlorade. Det känns som en svår uppgift att vinna två raka uppe i Gävle.

2009-03-30 @ 23:04:06
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: fi71luren

Underbara oslagbara HV. FINAL igen inte illa. VF utslaget vilka goa dagar på jobbet det varit. Har dessutom lyckats komma över biljetter till första finalen. Tror att vi kan störa FBK så guldet stannar i Södra Vätterbygden.

2009-03-31 @ 22:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0