Förlust i kvartsfinal 3

HV förlorade kvartsfinal 3 uppe i Timrå. De började matchen hyfsat, men efter ett antal hjärnsläpp så stod det helt plötsligt 3-0 till Timrå efter den första perioden. Alla målen gjordes, som vanligt, i powerplay. I början av den andra perioden gjorde Timrå dessutom 4-0 (Timrås första och enda mål i fem mot fem, grattis!). Det kändes ganska avgjort redan då, vilket Timrå antagligen också trodde, men HV hämtade upp till 4-3. Precis när det började bli spännande igen tog dock Voutilainen ännu en idiotutvisning och så var matchen avgjord. Timrå gjorde sen 6-3 i öppen kasse.

Spelar man så fruktansvärt dåligt boxplay som HV gjort i de senaste matcherna så håller det inte att ta så mycket utvisningar som de gör. Timrå gör det självklart bra, men det finns inget lag som är så bra att de ska ligga på 53% i powerplay. Det är HV som är för dåliga i boxplay helt enkelt. I fem mot fem är det ingen tvekan om vilket lag som är det bästa laget.

Sammanfattningsvis, starkt av HV att komma tillbaka i matchen efter det stora underläget. De visade ännu en gång att de aldrig ger upp. Samtidigt är det bara segrarna som räknas i slutspelet och nu står det 2-1 i matcher.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0