3-1 i Kinnarps Arena

HV leder med 3-1 inför den tredje perioden. Det tredje målet gjordes med endast en minut kvar av andra. Väldigt skönt, nu slipper man förhoppningsvis sitta med hjärtat i halsgropen och vara nära en hjärtinfarkt så fort Skellefteå kommer in i anfallszon. Jag tycker att HV har spelat bra. De har visat en fin inställning och spelar med mycket hjärta. Med tanke på läget i tabellen är det precis det som HV bör göra - kriga för varje möjlig poäng.

Jonas Johansson har varit riktigt bra än så länge och har gjort sitt första mål för säsongen. Det märks att hans självförtroende stärkts enormt i och med att han får mer speltid. Tänk att så lite krävs för att en hockeyspelare ska lyfta sig och prestera.

Publiken i Kinnarps har för övrigt fått mycket beröm från kommentatorerna på PPV. Jag blir stolt över att höra det, trots att jag inte är på plats i dag heller.