Det går bra nu

Kom precis hem, stannade kvar och målade efter dagens match mot Rögle. Tifot vi kommer ha på lördag kommer bli grymt. Men som sagt, ikväll mötte HV spark-Rögle. HV ledde med 5-1, men släppte in Rögle i matchen på slutet och vann till slut med 5-3. Andreas Andersson borde blivit tilldelad Rögles andra mål med tanke på vilken tabbe han gjorde när han chansade och åkte ut för att möta pucken. Så onödigt. I övrigt var han dock bra.

Rögle tyckte som vanligt att de gjorde en jättebra match. Det är roligt att höra hur tränare efter tränare säger att de spelade så himla bra efter att de förlorat mot HV. Ändå har HV vunnit alla sina hemmamatcher utan att göra några kanoninsatser. De gör vad som krävs, men inte mycket mer. Det känns stabilt och bra.

Måste väl säga några ord om hemmamatchen mot Frölunda i torsdags och bortamatchen mot Timrå i lördags. Mot Frölunda vann HV med 4-1. De gjorde en bra match, men för att vara ärlig bjöd inte Frölunda på särskilt bra motstånd. Det kändes inte som det brukar göra när HV och Frölunda möts. André Petersson och Mattias Tedenby gjorde stor succé i den matchen och Petersson har fortsatt med det med bland annat två mål idag.

Jag var tyvärr inte på plats uppe i Timrå i lördags, däremot såg jag matchen på TV. HV gjorde en riktigt bra bortamatch, vilket var kul att se efter några förluster på bortaplan. De vann i förlängning, men borde egentligen ha fått tre poäng. De var det bättre laget och tog ledningen i matchen tre gånger om. Stort minus till domaren som missade att blåsa av innan Timrås kvittering när Torp fick en klubba i ansiktet. Visserligen blev det utvisning där, men målet gick ju inte att göra något åt eftersom det som sagt inte blåstes av. Minst sagt märklig regel.

Sammanfattningsvis - det går bra nu. Snacka om en bra start på säsongen. Jag är dessutom säker på att HV har några växlar till att lägga i när det behövs.

Kommentarer
Postat av: viktoria i norr

Hmm... någon som läser mina kröiknor/din blogg?



http://www.skellefteaaik.se/lasvart_kronika.asp?id=63&offset=10



vs.



http://hockey.norran.se/?p=18356



:D

2009-10-28 @ 16:57:26
URL: http://utanintresse.blogspot.com
Postat av: Therese Gustafsson

Haha! Det verkar minsann så. Chansen att han hänger här inne på min HV-blogg är ju dock inte så stor, så tror mer på det första alternativet. :)

2009-10-28 @ 21:37:16
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0