En seger från finalen

HV är en seger från SM-final efter vinsten med 3-2 i semifinal 4 igår. Matchen avgjordes på övertid för fjärde gången i det här slutspelet. HV har vunnit alla gånger. HV har många matchvinnare i sitt lag som kliver fram när det behövs och den här gången var det Björn Melin, som även gjorde HV:s första mål i matchen. Det är starkt att ha vunnit fyra av fyra matcher i förlängning.

Ikväll är det semifinal 5 och HV har chans att bli finalklara. Jag hoppas verkligen att de tar den chansen så att vi slipper åka upp till Skellefteå på lördag. Det vore helt underbart att få spela final för tredje året i rad och att vara ett steg närmare SM-guldet.

Kommentarer
Postat av: Maria

finaal!!! :) Fasen vilka roliga matcher de kommer bli mot DIF!!

2010-04-08 @ 21:26:53
Postat av: John´J

Härligt HV! Tredje raka finalen för HV och detta känns som ett guldlag. Verkligen hela laget som kliver fram. Ska bli skönt att slippa alla kaffegäng och gnällspikar nu, mot DIF blir det annorlunda. De kommer att köra stenhårt och jag tror matcherna kommer att bli jävligt bra.

Det känns kul att möta dom för omväxlings skull, måste vara några år sedan dom var motståndare i ett slutspel

2010-04-08 @ 22:31:16
Postat av: Therese Gustafsson

HELT FANTASTISKT! Det ska bli så förbannat roligt. Senast HV och Djurgården möttes i slutspelet var 2003. Djurgården slog ut HV i den avgörande kvartsfinalen på Hovet. Den här gången blir det annorlunda!

2010-04-09 @ 02:13:01
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0