Ett mycket bittert inlägg

Det här kommer snart förvandlats till en mycket bitter blogg men det känns verkligen som att det mesta går emot mig just nu. Jag hade sett fram emot att se Brynäs - HV på Canal+. Med fem minuter till matchstart upptäckte jag dock att jag inte har Canal Plus Sport2 som matchen visas på, utan endast Sport1. Det blir alltså ytterligare en kväll med webbradion. Kommentatorerna i Gävle är hittills värdelösa och förmedlar ingen känsla alls. De låter som om de referar en begravning i stället för en hockeymatch. Brynäs leder dessutom med 1-0. Det kan knappast bli sämre.

Martin Thörnberg är inte med i kväll då han blev avstängd i tre matcher efter att ha delat ut en knätackling i lördags mot Skellefteå. Jag såg precis tacklingen och den är inte snygg. Det är helt rätt att han blir avstängd. Däremot är jag övertygad om att han inte var ute efter att skada någon. Åtminstone inte allvarligt. Det kan jag garantera att ingen hockeyspelare är.

Kommentarer
Postat av: Carro

men du! man kan se den på internet iaf!!

2008-11-03 @ 20:21:41
URL: http://carroheterjag.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Var? Hoppas att du inte syftar på Canal+ Webb-TV för det fungerar inte för mig längre. Internetuppkopplingen är tydligen för dålig.

2008-11-03 @ 20:52:30
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Carro

Nej det är en gratissida!

2008-11-03 @ 21:23:19
URL: http://carroheterjag.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Har hört talas om dem men de verkar vara allt för krångliga för att jag ska förstå hur man går tillväga.

2008-11-03 @ 22:39:53
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: peter

gå till http://www.myp2p.eu, tryck på "Live Sports" i menyn längst upp, välj givetvis hockey i menyn, och leta upp matchen du vill se. Klicka på ikonen längst till höger som ser ut som en liten TV med en pil i rutan.



Väl där ska du kolla på Bitrate, som ska vara så hög som möjligt, och så behöver du ta hem ett program som heter SopCast, det finns också på den där sidan under "Software".



Det är jättesmidigt, jag lovar, och myyyycket bättre än sr.se/radiosporten....

2008-11-04 @ 10:35:23
Postat av: Therese Gustafsson

Tusen tack! Ska testa det nästa gång, om det nu blir någon nästa gång. Jag brukar inte ha detta problemet då jag brukar vara på plats de flesta matcherna.

2008-11-04 @ 14:41:27
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0