Mästarklass!

Nu är det igång på allvar! Den bästa årstiden av dem alla är här och jag njuter när jag går in och läser om gårdagens premiärmatch på diverse hockeysidor. HV gjorde en klockren premiär och förnedrade hypade Frölunda med 6-2. I dag är jag glad och stolt.

Jag blev överraskad av många spelare. Per Gustafsson, David Fredriksson och Björn Melin tillhörde de bästa. Andrakedjan med Melin - Hrdina - Laine tror jag kan bli en succé. Laine har imponerat på mig på försäsongen och fortsatte med det i går, och Melin ser ut som den Melin vi saknade en aning förra säsongen.

Introt innan matchen var mäktigt. Det visades en tillbakablick från Cloetta Center den 18 april. Perfekt start. Det ska synas att det är HV som är svenska mästare och att guldet fortfarande är i Jönköping. Och det kommer vara minst lika svårt att vinna i Kinnarps Arena den här säsongen som det var förra säsongen. Speciellt om stämningen på ståplats fortsätter som i går. Jag tycker att trycket var riktigt bra i stort sett hela matchen.

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att nämna hjälten Per Gustafsson. Förra året gjorde han tre mål på hela säsongen. Nu går han in i premiärmatchen och gör lika många. Underbart!

Kommentarer
Postat av: fiddelino

Ni ska ha beröm på Ståplats igår :) Det var riktigt bra drag! aah introt var riktigt häftigt med! Kan bara säga ÄNTLIGEN äre hockey :D

2008-09-16 @ 14:17:17
URL: http://fiddelino.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hv71 äger.. Ler..

2008-09-16 @ 18:23:32
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: sandra.

Fy fan va bra jag mår

Pelle stanna i ännu ett år

38 år ung

Han är kungarnas kung

Pelle stanna i ännu ett år!

2008-09-16 @ 20:20:58
URL: http://saxell.blogg.se/
Postat av: Tycho

Spännande att se Pelle Gustafsson... Han som jag totalsågade i mitt ES-tips...

Han kanske är tankeläsare? :)



Lugnat ner dig efter festen i våras?

2008-09-16 @ 22:55:09
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5382/
Postat av: Anna

Du hade med en vettig tipparlista.



Eftersom Rögle är så uträknade kan dom inte floppa. Samma sak känns det med Luleå och Brynäs. Men det skulle inte förvåna mig om förhandsfavoriterna LHC eller FHC får ett megaryck och faller som ett korthus.



Vad tror du?

2008-09-17 @ 00:47:47
URL: http://annalindback.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Fiddelino: Tack tack, kul att höra.



Sandra: Jag har nynnat på den ramsan ända sen matchen. Grym!



Tycho: Jag tror att han läser din blogg. Jag har knappt fattat att de vann ännu. Så nej, jag har inte lugnat ner mig. :)



Anna: Jag håller med. Jag tror definitivt att Frölunda kan floppa igen. Jag tycker att de gör om samma misstag år efter år. Det var svårt för dem att få laget att dra åt samma håll förra året, men ändå fortsätter de på samma bana.

2008-09-17 @ 09:08:30
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0