Söndagshockey

I dag spelar HV71 match mot Brynäs. Ett av de värsta lagen att förlora mot är just dem. Det sitter i sedan min barndom. För er som inte vet så kommer jag från Söderhamn, 5 mil utanför Gävle. Och det var inte lätt att gå till skolan dagen efter att HV förlorat mot Brynäs, vilket de mer eller mindre alltid gjorde när jag bodde där uppe.

Numera är det inte lika svårt att besegra Brynäs, och den här säsongen anser jag att de har sitt sämsta lag på många år. Bland annat har de tagit över den gamla HV-backen Ola Svanberg, vilket jag skrattade gott åt när jag såg. Ola var som bäst nionde back i HV, ungefär.

Jag har hört en del lovord om den unga Brynäs-målvakten Jacob Markström. Han är säkert jätteduktig, men som vi alla vet så brukar de sämre lagen i serien spela en defensiv tråkhockey som gör att de släpper in mindre mål än vad de i toppen gör, som klarar av att spela en roligare, offensiv hockey med mycket fart och många mål. Därför är det svårt att bedöma Markström.

Hur som helst, det ska bli underbart att se hockey igen. Jag har längtat sen den stunden då slutsignalen gick i Timrå i torsdags. I natt drömde jag dessutom att Stefan Liv gjorde ett mål. Det bör kanske ses som ett gott tecken.

Kommentarer
Postat av: MangeYA

Bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynäs!



Jaja vi spöade er igen simpelt måhända men alltid så skönt, vi ses i slutspel! :-D

2008-09-21 @ 23:39:56
URL: http://blogg.aftonbladet.se/13719
Postat av: Therese Gustafsson

Måste kännas skönt att ni vann med tanke på att det inte händer så ofta numera. Grattis!

2008-09-21 @ 23:49:32
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: - | | Carro | | -

Brynäs vann......ägd =P

2008-09-23 @ 22:33:40
URL: http://knifetown.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Tack för att du berättade det två dagar efter matchen var spelad.

2008-09-24 @ 15:21:41
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0