Oscar Sundh klar för HV

Det har hänt en hel del den senaste veckan. HV har bland annat förlängt med några av de spelare vars kontrakt gick ut efter säsongen, vilket känns skönt. Ska kommentera allt detta vid senare tillfälle, men jag kan inte hålla mig från att skriva ett par rader om värvningen av Oscar Sundh först. Den blev nämligen officiell i dag.

Oscar Sundh är en ung, svensk spelare med bra utvecklingsmöjligheter. Han har en spelstil som jag gillar och som passar in i HV71. Kort och gott en bra värvning. Men utan att överdriva kan jag säga att han har mycket att bevisa innan han kommer hyllas i den här bloggen.

För det första har jag inte glömt Sundhs gnäll när Ward knäckte näsbenet på honom för två år sedan. För det andra blir jag irriterad bara jag tänker på hans korkade uttalanden om HV i slutspelet för si så där en månad sedan. Bland annat att HV:s backar är/var (han kanske ändrat uppfattning nu?) överviktiga. Nu är de överviktiga backarna helt plötsligt Sundhs lagkamrater. Och Lance Ward också för den delen, som återvänder till HV i höst.

Hur som helst, välkommen Oscar Sundh. Hoppas att du lär dig hur man är ödmjuk under dina två år i världens finaste klubb.

Kommentarer
Postat av: Mackan

Förstår att du behövde en liten paus från hockeyn. Samma här men intresset för hockeyn kommer tillbaka förvånansvärt fort ;-)

Håller med dig om Sundh, gillar inte personen särskilt mycket men har fått uppfattningen att han är en duktig spelare. Och så blir han lagkamrat med killen som knäckte näsbenet på honom, lite udda;-) I elitserien i alla fall, är antagligen vardagsmat i NHL hehe.

2009-04-24 @ 23:05:07
Postat av: kristoffer

Världens finaste klubb? seriöst, sånt där är bara skrattretande.

2009-04-25 @ 04:58:05
Postat av: Therese Gustafsson

Mackan: Sundh har i alla fall en tendens att göra mål MOT just HV. Känns som att han alltid gör mål när HV möter Timrå. Han sägs även vara grym i boxplay, vilket kan behövas eftersom det gick lite tungt för HV i den spelformen den här säsongen.

2009-04-25 @ 14:51:00
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Daniel

Jag ser bara positivt på att han kommer :). Jävligt bra lirare i framför allt box. Vi kan inte bara leva på Sveriges bästa boxplay lirare Falk.



Sen var det ju enda chansen för han att slippa möta Lance Ward, ja om han inte ville lämna svensk hockey :)

2009-04-25 @ 17:39:49
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: kristoffer

Johan Andersson är bästa spelaren i BP.

2009-04-25 @ 19:11:29
Postat av: Daniel

Ja och Wayne Gretsky har skrivit på ett långtidskontrakt med HV71! Inse att det finns hockeyspelare i HV71 som kan vara bättre än ditona i FBK!

2009-04-26 @ 03:38:19
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: kristoffer

Vilken spelare syftar du på? Andersson är då bättre än Falk iaf, det ser alla.

2009-04-26 @ 18:28:21
Postat av: Fia

haha Johan Andersson. Visst han är riktigt bra i boxplay..men annars är han inte så mycket att ha. Andreas Falk är bra längst hela banan. Riktigt bra i boxplay och han är bra framåt i banan. Betydligt bättre än Andersson!

Jag har en kompis som håller på FBK. Han sa en gång "Falk är bättre än Andersson, men jag skulle aldrig vilja se honom i FBK, han har för stort HV hjärta!"

2009-04-29 @ 15:00:28
Postat av: kristoffer

Johan Andersson är bättre. Vi ser ju vem som är given i VM och nära NHL kontrakt. Falk? HAHA inte ens med i landslagsturneringarna kring jul, av me cyklopen.

2009-05-01 @ 18:32:21
Postat av: Adam K

KAn också bero på att Bengt Åke är FBK:are som låter FBK spelare vila i de där skitturneringar men platsar ändå i VM sen?



HAn sa tex att TRE målvakter skulle slåss om de två VM platserna, Jonas Gustavsson fick åka hem vilket är naturligt då ens familjemedlem är sjuk, MEN varför ska han platsa då han inet var med och slogs om platsen?

HA nstod inet nåt i tjeckiska turneringen.?

Skulle Liv fått samma chans?

2009-05-04 @ 14:40:10
Postat av: kristoffer

Bengan är väl för fan ingen FBK:are när den enda vi haft i landslgat på senare år är JJ och Walle och dom har ju varit givna, likadant med Jonas. Men herregud, Jonas är också bättre än Liv så de är väl fan inte konstigt:S

2009-05-04 @ 19:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0