Några ord om invasionen

Efter några dagars bloggfrånvaro känner jag att det är dags att meddela att jag lever och att invasionen i lördags var mycket lyckad. Den slog utan tvekan invasionen till Malmö för två år sedan. Själva bussresan var mest ett enda stort väntande på att vi skulle komma fram till destinationen. Resan upp tog ungefär fem timmar, vilket vid närmare eftertanke är helt sjukt eftersom det bara är 33 mil till Stockholm.



Väl framme tog det lång tid innan alla var på plats inne på Hovet, men det gjorde inte så mycket eftersom stämningen utanför var på topp. Vi fick gå genom Globen för att komma in på smidigast sätt. Sedan var klockan helt plötsligt 16:00 och matchen började. Vi skapade efter förutsättningarna en så bra stämning som vi kunde och jag är stolt över insatsen. HV tog som bekant tre poäng och det var det absolut viktigaste och bästa av allt.



Spelarna, som själva hade bjudit oss på en av de elva bussarna, kom efter matchen ut på isen ytterligare en gång för att visa sin uppskattning. Världens bästa lagkapten, Johan Davidsson, passade dessutom på att tacka för allt genom att hålla ett litet "tal" med mikrofon ute på isen. Stort gjort av honom - tack Johan!



Som sagt, en mycket lyckad resa med underbar stämning och tre fina poäng.

Samtliga bilder kommer från HV71.se och fotografen är Daniel Wengel.


Kommentarer
Postat av: Kristoffer

"världens bästa lagkapten" hm, ja de går ju att drömma iaf..

2009-02-08 @ 02:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0