Cloetta Center och alla förlängningar

I går var jag i Linköping och såg seriefinalen. Matchen slutade 3-3 och det får väl ses som rättvist. Det var många målchanser åt båda håll och det svängde mycket i matchen, som var väldigt underhållande. HV gjorde tre snygga mål, och höjdpunkten var självklart Mattias Tedenbys kvittering till 1-1 som ni säkert sett här nedanför.

De fyra senaste matcherna i Cloetta Center (två den här säsongen, två i finalserien i våras) har slutat i förlängning. HV hade innan matchen i går vunnit alla, så oddsen var därför bra för HV:s del när det åter igen väntade övertid. Och visst hade HV många chanser att avgöra. De var enligt mig helt klart det bästa laget i förlängningen. Luoma var en millimeter från att trycka in pucken. Han var för övrigt riktigt bra i går, matchens lirare tillsammans med Tedenby och Liv.

HV gjorde allt som allt en bra bortamatch, men det känns bittert att de bjöd LHC på så mycket. Det får de INTE göra i morgon när de möter Skellefteå på bortaplan.


Kommentarer
Postat av: Sebbe

I förra inlägget skrev du först att Tedenby gjorde 1-0 målet när de i själva verket va 1-1 målet han gjorde, i detta inlägget skriver du att matchen slutade 1-1. Va jag vet som kollade på matchen på tv blev de 4 mål till hehe^^ Är du lite full Tessan?:P

2009-01-16 @ 17:41:48
Postat av: Therese Gustafsson

Hahaha! Herregud. Jag skyller på en tung jobbvecka.

2009-01-16 @ 22:32:57
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Kristoffer

tur som kom undan på domaren, solklart mål..

2009-01-19 @ 03:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0