En Espoo-supporter kommenterar matchen mot HV:

Väldigt mycket tjat om Champions League nu, men detta måste ni se.




Att hans lag vann med 6-0 verkar inte vara det viktigaste...


Kommentarer
Postat av: Mackan

Tråkigt det där med Hrdina :-( Borta säsongen ut och det är ju inte ens säkert att han kommer spela i HV nåt mer eftersom kontraktet går ut. Hoppas verkligen att hans höftoperation går bra och att han bestämmer sig för att spela i alla fall en säsong till med HV. Hrdina är en av mina absoluta favoritspelare.



Nåt som är glädjande däremot är att Staal troligtvis är tillbaka nån gång i nästa månad:-)

2008-12-11 @ 10:32:57
Postat av: sandra.

lite tankar efter några öl på krogen?! ja det säger ju det mesta! mohaha!

2008-12-11 @ 12:59:29
URL: http://saxell.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Mackan: Som du vet är Hrdina en av mina favoritspelare också så jag hoppas verkligen att vi åtminstone får se honom ett år till i HV. Han talar väldigt gott om Jönköping och verkar trivas så det är nog inte omöjligt.



Det ska bli kul att se Staal. Man kan inte annat än gilla honom, oerhört glad och positiv människa.



Sandra: NÅGRA öl var antagligen en underdrift. Haha. Jävla finne, jag har inte kunnat gå sen vi träffade honom.

2008-12-11 @ 16:40:29
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: TobbeA

Oavsett hur många öl han tagit så håller jag med honom på alla väsentliga punkter. Vad fan håller Thörnberg på med?? Knätacklingar, skallningar etc? Spelar man så fult så får man fan i mig ta konsekvenserna som en man eller SLÅ tilbaka, INTE skalla eller vika ner sig som en kyckling! Det är fan pinsamt att se. Och synd eftersom han drar namnet Thörnberg i smutsen.



Fast en sak har han ju fel... Slagsmål i elitserine?!? WTF!? Det existerar ju inte ens tacklingar i es...

2008-12-12 @ 11:53:20
Postat av: Adam K

Det personen skriver om matchen stämmer ju, de ka nej slåss hederligt utan måste ta till medel som klubba eller hjälm, inte knytnävar som losted ville.

Likaså att bentackla då ändå matchne är förlard är ännu värre. Visst vill man visa att man ska stå upp i förluster men sådant hör till sandlådan.

Angående elitserien i helhet så är slagsmål ett skämt jä,mfört med andra ligor där nävarna tas vid och inte annat emellan.

2008-12-12 @ 12:56:40
Postat av: Therese Gustafsson

Tobbe: Jag såg inte matchen så jag har inte en aning, men du har säkert rätt. Om så var fallet så är det illa och tråkigt. Dock är det lite roligt att ovan nämnda finne blev så upprörd att han skickade ett meddelande med en kilometer lång utläggning om hur fula HV är. Livet går vidare liksom.



Adam: Mycket möjligt att det stämmer, det var liksom inte det som var poängen. Poängen var att jag tycker att det var roligt att se hur en utomstående ser på bland annat HV och Elitserien.

2008-12-12 @ 18:56:41
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Daniel

Jag tycker inte det är det minst komiskt med hans utlägg. För han har ju rätt så det förslår. Håller med vad TobbeA skriver. Är sällan att jag skäms över spelare från HV men när Thörnberg får sina psykbryt skäms jag som fan och önskar att vi kunde skänka han till HC Dalen.



Att sedan publiken hejade på och jublade är än mer pinsamt. Thörnberg fick ju spö så att det sjöng om det. Om man håller på och jävlas så får man väl för fan stå upp för konsekvenserna oxå...

2008-12-12 @ 19:39:08
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Snälla någon. Visst, det var jävligt dåligt av Thörnberg om det är så som ni skriver. Men vad fan, värre saker har hänt. Och det det var varken första eller sista gången det hände.

2008-12-12 @ 19:47:18
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: TobbeA

Så sant så, varken första elelr sista gången och jag är ganska säker på att nästa gång det händer står Thörnberg där igen. Bara att hoppas att jag har fel...

2008-12-13 @ 15:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0