Mycket viktig information

* Veli-Pekka Laitinen lämnade HV i dag eftersom han inte får sitt korttidskontrakt förlängt. Det var antagligen ingen som blev förvånad över detta. Laitinen har kallats för en av HV:s sämsta värvningar någonsin, vilket i och för sig är en grov överdrift, och har inte gjort någon nytta alls. Han har visserligen varit okej i de senaste matcherna men allt som allt var han en dålig lösning.

* Jag berömde Nicholas Angell efter resan till Finland och jag måste berömma honom ännu en gång. I Gävle i måndags blev Angell så stolt och glad över att min vän Peter fixat Angells namn på sin matchtröja, att Angell gav bort sin mössa (!) som present. Underbar gest!

* HV uppmärksammade något oerhört viktigt i dag. Under oktober månad startades nämligen 89 344 klipp i HVTV, vilket är flest bland elitserieklubbarna. Roligt att vara bäst på något liksom. Jag har dock inte hjälpt till i den statistiken, då jag inte kunnat titta på HVTV en enda gång den här säsongen. Jag har tidigare gjort otaliga försök men eftersom jag bara blir på dåligt humör när det inte fungerar så har jag nu gett upp hoppet och försöker inte ens.

HVTV var tidigare dagens höjdpunkt för min del och jag tittade på varenda klipp minst tre gånger. Jag länkade till och med VARENDA klipp i den här bloggen. Nu kan alltså HVTV:s mest trogna tittare inte titta på det längre. Sorgligt men sant.

Kommentarer
Postat av: Daniel

och nu är peter full med amerikanska loppor... så akta dig!

2008-11-05 @ 22:49:44
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Daniel

eh antingen så låter du hvtv-laddar klart eller så har väl inte insticksprogrammet flashplayer till din webbläsare. det finns att ladda ner här: adobe.com

2008-11-05 @ 22:51:33
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Jag kan inte gå utanför dörren för tillfället så ingen risk att de amerikanska lopporna anfaller mig.



Visserligen så är jag tekniskt handikappad men jag har faktiskt testat det där gällande HVTV. Tack ändå.

2008-11-05 @ 22:55:56
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Daniel

Jag ska kolla på det när jag kommer hem nästa gång.

2008-11-06 @ 18:33:28
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Du är bäst!

2008-11-06 @ 18:57:05
URL: http://hv71.blogg.se/
Postat av: Daniel

Ja någon måste ju vara det :). Trots att du hatar mig för min åsikter om en vissa backjävel och en viss rysslands-exilier!

2008-11-07 @ 22:11:30
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

Jag hatar dig inte. Däremot tycker jag att du har jävligt FEL! :) Saknar våra diskussioner faktiskt. Som när du brukade skjutsa hem mig efter matcherna och vi brukade sitta kvar i bilen utanför mitt hus och diskutera. Minnen!

2008-11-08 @ 01:52:48
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0