Äntligen bortavinst!

Det har redan spelats över en tredjedel av serien. Helt galet, det började ju nyss.

HV har, i vanlig ordning, varit lite trögstartade efter uppehållet. Det blev en poäng mot Frölunda i torsdags och två poäng mot MODO i lördags. HV borde defintivt ha vunnit mot Frölunda. De spelade riktigt bra de två första perioderna, men tyvärr är det ju målen som räknas. I förlängningen var Frölunda helt klart närmare en seger, så det kändes ändå rätt skönt att det blev 2-2 till slut.

Matchen mot MODO förstörde Morgan Johansson totalt så det blev aldrig någon riktig hockeymatch. HV låg under med 2-0 redan efter typ fem minuter, men hämtade upp det och ledde till och med ända in i slutminuterna. Det kändes jäkligt bittert när MODO kvitterade.
HV vann dock efter förlängning. Otroligt härligt med en vinst på bortaplan, även om det inte var under ordinarie tid. HV hade dessutom en hel del spelare skadade, bland annat Voutilainen och Ledin. Jag hoppas att de är med ikväll när HV möter Linköping i Kinnarps.