Kris Beech är tillbaka

I måndags anlände Kris Beech till Jönköping igen. Kul att han är tillbaka, han var viktig för laget förra året och kommer säkert bli det igen. Det ska bli spännande att se vilken plats han kommer ta eftersom alla de nuvarande kedjorna har funkat bra hittills. Just nu är han dock skadad och kommer inte spela ikväll mot Södertälje. Även Gustafsson och Ullström är fortfarande skadade.

HV var lite rädda för att få fler spelare borta, så de tog det säkra före det osäkra och avbokade middagen i Skellefteå i lördags på grund av risken för svininfluensa. Många har nämligen insjuknat av det där uppe den senaste tiden.


Kommentarer
Postat av: John´J

Jag hade kört en rövare med Beech som center i 2:a och Ullabulla som center i tredje, när dom nu blir klara för spel. Melin-Ullis-Tedenby alltså.

Men det är ju supersvårt att formera.

Var ska Falk spela? Önerud? Sundh? HV har ju 5 bra kedjor egentligen...

2009-10-15 @ 17:10:15
Postat av: Daniel

Som Thörnberg spelar mellanåt tycker jag att Ullström kan gå in på hans plats i första femman. Å peta ner Thörnberg i 4e så kanske det får lite fart på han oxå. Det är inte farligt att tacklas!!!

2009-10-15 @ 22:48:16
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Therese Gustafsson

John: Håller med dig på ett sätt, men samtidigt har Ullström gjort ett så bra jobb i andrakedjan. Det är svårt alltså.Daniel: Förstakedjan har ju funkat så otroligt bra överlag så det kommer inte hända. Även om jag håller med dig att Thörnberg har så mycket mer att ge så vore det dumt att spräcka elitseriens bästa kedja enbart därför.

2009-10-21 @ 12:38:44
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0