SM-final 3

Äntligen måndag! Idag spelas final 3 i Stockholm och det kommer bli en härlig upplevelse att se en finalmatch i ett fullsatt Globen, även fast det är HV som är bortalaget. I efterhand så är jag glad över att det blev HV och Djurgården i final, för roligare hockey än såhär blir det inte.

Det känns inte lika nervöst att åka upp till Stockholm idag som det gjorde senast. HV har två hemmamatcher som väntar i veckan och behöver inte känna någon stor press att vinna, utan kan spela så avslappnat som är möjligt i en final. Jag tror dessutom att vinsten i förlängningen i lördags påverkar dem positivt. Jag har en bra känsla.

På tal om förlängning så har HV vunnit fem av fem möjliga i slutspelet. Det är ett otroligt starkt facit. Det finns nog inte något som är så knäckande som att förlora i sudden, så tack Gud för att HV har så många hjältar i laget som klarar av att avgöra sådana matcher.

Nu jävlar kör vi!

Kommentarer
Postat av: maria

kom igen hv!

nu tar ni dom....

2010-04-19 @ 17:28:01
URL: http://hvtjej.blogspot.com/
Postat av: SVT Smalandsnytt

Uppsnack inför SM-final 4

Inför HV:s hemmamatcher i SM-finalserien sänder Smålandsnytt ett direktsänt uppsnack. Det blir gäster i studion, spelarkommentarer och inlägg från SVT:s egen åsiktsmaskin Niklas Wikegård. Första sändningen kör vi 18:00 på onsdag.Postat av: SVT Smålandsnytt

Uppsnack inför SM-final 4

Inför HV:s hemmamatcher i SM-finalserien sänder Smålandsnytt ett direktsänt uppsnack. Det blir gäster i studion, spelarkommentarer och inlägg från SVT:s egen åsiktsmaskin Niklas Wikegård. Första sändningen kör vi 18:00 på onsdag.Postat av: Kung Sune

Tjena!

Grym matchserie mellan HV o DIF, sitter helspänd o kollar matchen, kan tipsa om en klockren bonus på http://livebet365.se/ på upp till 1000 kr med lätt omsättningskrav!

Gött o lira live!

2010-04-19 @ 22:35:30
Postat av: Mackan

Fy fan va gött! Nu känns det verkligen helrätt att åka till jkpg imorgon o se resten av finalserien där:-) Hade gjort det i vilket fall som helst men du fattar.. ;-)

2010-04-20 @ 01:19:23
Postat av: Therese Gustafsson

Kul att du är på plats i Jönköping för att se resten av matcherna, Mackan. Nu tar vi hem guldet!

2010-04-21 @ 02:07:49
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0