Tack, Johan Davidsson

Det var en fantastisk dag igår när HV kvitterade till 1-1 i matcher i Kinnarps Arena. Matchen, stämningen och hela inramningen var riktigt bra, och lägg där till en dramatisk förlängning. Det kändes jäkligt jobbigt innan den drog igång, men när vår underbara, fantastiska och fina lagkapten Johan Davidsson gjorde segermålet så var det bara en enorm glädje och lättnad. Så länge HV vinner får de gärna spela hur många förlängningar som helst.

HV började matchen väldigt bra och ledde med 2-0 efter ett par minuter. De hade även ledningen med 3-1 en bra bit in på matchen, men slappnade av under en kort period och sen stod det helt plötsligt 3-3. HV borde ha stängt igen mycket tidigare, för nu blev det onödigt spännande. De vann hur som helst helt rättvist.

Nu är vi tillbaka på ruta ett och det är bäst av fem matcher som gäller. Jag är positiv inför fortsättningen. Den kommande veckan kommer bli fantastiskt rolig.