Utklassningen av Timrå

Det är bara två dagar kvar innan semifinalerna drar igång, men innan vi går vidare måste jag säga några avslutande ord om kvartsfinalserien. Alla fem matcher såg i princip likadana ut. HV ägde spelet medans Timrå satsade allt på att försvara sig, vilket inte fungerade i längden. Att de gjorde två mål i fem mot fem på fem matcher säger väl allt? Förra året var Timrå tuffa och jobbiga att möta, men det var de inte i år.

Som vanligt tycker många att överskattade Timrå varit "helt fantastiska" och "verkligen pressat HV". Och ja, det har varit målmässigt jämna matcher. Men vinner man med 4-1 i matcher är det inget annat än utklassning. Janne Karlsson summerade det bäst på presskonferensen: "Stor respekt för Timrå och hur de genomför matchserien, men samtidigt var vi rätt överlägsna, kyliga och släppte bara in två mål i fem mot fem på fem matcher".

HV blev, precis som i förra årets slutspel, bättre och bättre för varje match. Jag är övertygad om att de kommer ta det till en annan nivå i semifinalen, där de förhoppningsvis får möta ett lag som spelar lite mer offensivt.

För tredje året i rad så önskar jag Timrå en trevlig sommar.

Kommentarer
Postat av: John´J

Härligt inlägg!

Märks att Bloggen är slutspelstaggad. =)

2010-03-30 @ 15:39:14
Postat av: Kurt

Trevlig sommar på dig själv!

2010-03-30 @ 15:45:30
Postat av: Therese Gustafsson

John: Tack! Lite mer inspirerad nu när matcherna gäller liv och död.Kurt: Planerar inte att börja min sommar förrän i slutet av april, men tack.

2010-03-30 @ 16:47:06
URL: http://hv71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0